Ierse harten-trilogie

Volbloed vuur
Nadat Adelia ‘Dee’ Cunnane haar ouders bij een verkeersongeluk heeft verloren, komt ze als tienjarig meisje bij haar tante in huis. Na diens overlijden besluit ze vol weemoed om Ierland te verlaten. Ze vertrekt naar Amerika in de hoop op Royal Meadows, de stoeterij waar haar oom Paddy als paardentrainer werkt, een nieuw leven op te bouwen. Niet meer verkrijgbaar.

Een Ierse roos
Erin McKinnon is altijd jaloers geweest op haar nichtje Adelia, die Ierland ver achter zich heeft gelaten en in Amerika het geluk heeft gevonden. Wanneer ze Burke Logan ontmoet, de eigenaar van de ranch naast die van Dee en haar man Travis, en hij haar een baan aanbiedt, grijpt ze die kans dan ook met beide handen aan.

Veroverde vrijheid
Brian Donnely, paardentrainer op Royal Meadows, doet altijd precies waar hij zin in heeft. Zijn wereld bestaat uit paarden en niets anders. Tot hij zijn oog laat vallen op Keeley Grant, de dochter van zijn baas. Haar schoonheid en gedrevenheid raken hem diep, maar hij wil zijn baan noch zijn vrijheid op het spel zetten.


Boeken uit deze serie:

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.