Het vorstendom Cordina, 4-in-1

e-book:
€ 11,99 • Volg de veelbewogen levens van de vier telgen van de koninklijke familie van dit vorstendom aan de Middellandse Zee; de veelzijdige wereld van de prinsen Alexander en Bennett en de prinsessen Gabriella en Camilla – een wereld waarin schoonheid en luxe hand in hand gaan met gevaar en intrige.

  GABRIELLA
  Prinses Gabriella is ternauwernood aan haar ontvoerders ontsnapt, maar de gevolgen van haar avontuur zijn verschrikkelijk: ze lijdt aan geheugenverlies. Met de hulp van haar bodyguard, Reeve MacGee, herstelt ze langzaam. En dan weet ze opeens weer dat ze dol is op stoere mannen die haar beschermen!

  ALEXANDER
  Ooit was prins Alexander voor Eve haar sprookjesprins. Maar dat dat nergens toe zou leiden, was al snel duidelijk: hij was weliswaar hoffelijk, maar daar bleef het ook bij. Nu keert ze met haar theatergezelschap terug naar Cordina… op Alexanders verzoek!

  BENNETT
  Prins Bennett houdt al jaren zonder enige moeite zijn imago in stand – hij wordt gezien als de playboyprins. Dat bevalt hem prima, want hij heeft geen enkele behoefte om zich te binden. Wat hij dan weer wel leuk vindt: erachter zien te komen wat de mysterieuze Hannah Rothchild voor hem verborgen probeert te houden…

  CAMILLA
  Prinses Camilla doet er alles aan om aan de paparazzi te ontkomen, en deze keer lukt dat eigenlijk te goed: ze strandt moederziel alleen tijdens een hoosbui in the middle of nowhere. Ze wordt gered, maar of haar ‘ridder’ nou zo blij is dat hij met haar zit opgescheept…

  Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

 • Aantal pagina's 661
  ISBN Ebook 9789402752359
  Verschijningsdatum 20/12/2016

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.