Daniel, Laura & Gwendolyn

paperback:
€ 8,95 • Het verhaal van de kinderen en kleinkinderen van Daniel MacGregor, die allemaal te maken krijgen met de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader. Hij wil hen namelijk net zo gelukkig zien als hij al jaren met zijn Anna is…

  Het bericht dat Daniel een ongeluk heeft gehad, brengt de hele familie in het ziekenhuis bijeen. En terwijl Anna bij zijn bed waakt, keert hij in zijn dromen terug naar de tijd dat hij haar leerde kennen.

  Jaren zijn inmiddels voorbijgegaan. Daniels kleinkinderen zijn inmiddels volwassen, en dus is het hoog tijd dat er getrouwd wordt, wat hem betreft. Zoals gewoonlijk zet hij de zaken naar zijn hand.

  Voor Laura heeft hij beveiligingsexpert Royce Cameron op het oog. Laat er nu toevallig met een alarmsysteem in Laura’s huis geplaatst moeten worden!

  Voor Gwendolyn heeft hij schrijver Branson Macguire gevonden. En laat die voor zijn nieuwe boek nu toevallig nét behoefte hebben aan informatie over het ziekenhuisleven – iets waar Gwen alles vanaf weet…

 • ISBN 9789034788375
  Verschijningsdatum 06/10/2015

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.