Blauwe diepte

paperback:
€ 8.95
e-book:
€ 9,99 • Angeliques Vloek, een amulet van onschatbare waarde, ligt al eeuwenlang verborgen op de bodem van de zee. Wie hem vindt wacht roem, rijkdom en… de vloek die erop rust.
  Matthew Lassiter jaagt er al jaren op. Zijn vader is erom vermoord, en hij heeft gezworen het te vinden en wraak te nemen op de moordenaar. Sindsdien zwerft hij over de oceaan – speurend naar verborgen schatten, wachtend op zijn kans.

  Maritiem archeologe Tate Beaumont is er ook naar op zoek, maar haar interesseert vooral de historische waarde. Als ze tijdens een expeditie met Matthew moet samenwerken, vindt ze dat aanvankelijk niks. In haar ogen is hij een avonturier, die zijn eigen belang voorop stelt. Maar hij blijkt een ervaren duiker en, moet ze toegeven, onuitstaanbaar aantrekkelijk. Al gauw vormen ze ondanks hun tegenstellingen een goed team – onder water én boven water.

  Dan slaat Matthews oude vijand toe.De expeditie loopt uit op een ramp, en Tate en Matthew worden uit elkaar gedreven. Want de eed die Matthew heeft gezworen, dwingt hem de liefde van zijn leven op te geven…

 • Aantal pagina's 592
  ISBN 9789034787545
  ISBN Ebook 9789402750942
  Uitvoering boek Paperback
  Verschijningsdatum 15/12/2015

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.